Saskia Hoebanx

Kom vertel me,

leg eens uit

wat er in je omgaat

Want anders, als je ziel

alleen is, zal je ziel huilen

Men moet de dingen

naar buiten brengen,

net als de lente.

 

Niemand wil, dat er van

binnen dingen dood gaan.

Praten, terwijl we elkaar in

de ogen kijken,

naar buiten brengen

zoveel we kunnen.

Zodat er binnen weer

ruimte onstaat

en nieuwe dingen geboren

kunnen worden.

 

~ Mercedes Sosa

Achtergrond en ervaring

Saskia combineert een veelzijdige achtergrond met een fikse dosis levenservaring en mensenkennis. Na een studie rechten en een loopbaan in de financiële dienstverlening en human resources maakte zij in 2003 de overstap naar trainingen en coaching. Haar ervaring vulde zij daarna aan met diverse opleidingen binnen een breed spectrum, waaronder Systemisch werken en Lichaamswerk, Transactionele Analyse, Professionele Begeleiding: Meesterschap in coaching en therapie, NLP Practitioner & Master en Mediation.

 

Meer nog dan haar CV vertellen de volgende uitspraken, van collega’s en clienten, over Saskia en haar manier van werken:

 

 … Saskia heeft een grote belangstelling voor mensen en dat wat hen beweegt, hun (verborgen) talenten en de ontwikkeling daarvan. Kenmerkend voor haar zijn haar aandacht en verbinding, snelle denken en aangaan wat er is. Zo weet ze te raken wat zich onder de oppervlakte afspeelt en dat bespreekbaar en vruchtbaar te maken. Daarmee brengt ze samenhang en ordening in complexe situaties…"

… belangrijk vind ik je openheid, je bereidheid je te laten raken, je toegankelijkheid. Je bent to-the-point, ook wat je gevoelens betreft, hebt een natuurlijke openhartigheid en kan stevig kwetsbaar zijn. Ik denk dat dit ook kwaliteiten zijn die je als begeleider sterk maken: je bent goed in het contact maken, er zíjn met de ander, het persoonlijk maken. 

 

       

Zij is lid van de NVNLP (de Nederlandse Vereniging voor NLP), de NVPA  (beroepsvereniging van psychosociaal therapeuten, psychologen en agogen), Registertherapeut BNG®, is aangesloten bij de Ethische Code van Phoenix opleidingen en bij Psychologenoverzicht.

 

Kijk voor informatie over vergoeding van consulten door de ziektekostenverzekering op de website van de NVPA (http://www.nvpa.org/zorgverzekeraars.html ) en informeer bij uw zorgverzekeraar.