Individuele Begeleiding

Vertel Eens biedt ruimte voor jouw verhaal

Bij Vertel Eens kun je terecht voor persoonlijke begeleiding in leven en werken. Een plek voor ontmoeting en innerlijk leiderschap.

 

In een serie gesprekken luisteren we samen naar jouw verhaal. Wat stroomt er en waar stagneert het in je leven, in je relaties en in je werk. Waar zit je vast, wat wil je veranderen, wat lukt steeds niet en hoe is de energie verdeeld.

We gaan van vastzitten naar dromen, verlangen, wensen en vormgeven. Zo ontstaat er ruimte voor verandering en vernieuwing.


De sessies worden vooraf gegaan door een kennismakingsgesprek waarin we gezamenlijk je doelen en de duur van de begeleiding afspreken. Dit biedt een kader en houvast en zorgt ervoor dat we eerst kunnen kijken of er een klik is.

Praktische informatie

Het aantal sessies bedraagt gemiddeld 5 tot 10.

  • Een sessie duurt 1 uur.
  • Een serie sessies wordt vooraf gegaan door een kennismakingsgesprek. Tijdens deze intake, die ongeveer een uur duurt, kijken we gezamenlijk naar de doelstellingen, het aantal sessies en de frequentie.
  • Uiteraard is er alle ruimte voor meer of minder sessies. Het is belangrijk dat je hierin de ruimte en vrijheid ervaart én dat aanpassingen altijd plaatsvinden na onderling overleg. 
  • Afhanklijk van wat is besloten tijdens de intake, vinden sessies 1 x per week of 1 x per 2 tot 3 weken plaats.
  • Tussen sessies in kunnen er mogelijk opdrachten meegegeven worden.
  • De kosten bedragen € 100 per sessie.